Onze rechtsgebieden

Uw juridische adviseurs in Arbeidsrecht. Bestuursrecht.

Penners Advocatuur is de specialist in arbeids- en bestuursrecht. Door onze ruime kennis en ervaring in beide rechtsgebieden kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Als u een juridische vraagstuk heeft wat meerdere rechtsgebieden kruist, dan hebben we een vast netwerk aan partners waarmee we u ten alle tijden kunnen helpen. 

Arbeidszaken

De verhouding tussenwerkgevers en werknemers

Als ondernemer en werkgever komt u in aanraking met arbeidsrecht. Natuurlijk wilt u voor uw medewerkers alles goed regelen, maar ook uw bedrijf indekken tegen mogelijke conflicten. Er kunnen lastige vraagstukken ontstaan rondom bijvoorbeeld ziekte, ontslag of arbeidsvoorwaarden. Penners Advocatuur is dan uw juiste adviseur. En komt het toch tot een conflict? Dan doen we ons best om u optimaal bij te staan.

Heeft u een conflict met uw werkgever over bijvoorbeeld uw werkomstandigheden of uw ontslag? Ook dan helpt Penners Advocatuur u graag verder met de juiste juridische hulp.

Bestuursrecht

De relatie tussen overheid en burgers/bedrijven

Heeft u een conflict met een overheidsinstantie? Krijgt u bijvoorbeeld niet de vergunning die u nodig heeft voor de noodzakelijke uitbreiding? Of bent u het niet eens met een recent besluit in een bestemmingsplan? Heeft u een bestuurlijke boete gekregen? Samen met u starten we graag de procedure om het besluit van de overheid aan te vechten.

Overige rechtsgebieden

  • Strafzaken
  • Penitentiaire zaken